Dr. Brown’s Nutrient Study

Un Nou Studiu care releva pierderea vitaminelor: A, C, si E in cateva biberoane pe parcursul a 20 de minute de hranire cu biberonul

Un studiu recent a demonstrat că, după 20 de minute de alimentare simulata cu biberonul, trei elemente nutritive importante pentru sugari - vitaminele A, C şi E- au scăzut în timpul meselor. Rezultatele sugerează că aerul dintr-un biberon, design-ul biberonului şi impactul nivelurilor de vitamine necesita o examinare mai amănunţită.

Cum a fost realizat studiul

Rezultatele studiului, "Analiza Comparativă a Elementelor Retinol, Acid Ascorbic, şi  Alfa-Tocoferol in Lapte Utilizand  Diverse Sisteme de Livrare”  a fost efectuat de un grup de cercetători de la Universitatea din Nevada-Reno. Studiul despre biberoane a fost conceput pentru a investiga schimbările nivelurilor de nutrienti  care ar putea apărea pe durata de 20 minute de alăptare tipică, utilizând atât laptele matern cât şi laptele praf, atât în biberoane ventilate cât şi în biberoane neventilate. Studiul a analizat cantitatea de nutrienţi în lapte atunci când acesta  a fost furnizat prin şapte biberoane uzuale inclusiv biberonul Dr. Brown’s. Scopul a fost de a determina dacă expunerea la aer în timpul alimentării simulate a afectat  nivelurile de nutrienţi

Brown’s Mentin Nivelul Vitaminelor In Timp Ce Alte Biberoane Nu Fac Acest Lucru

Graficul demonstrează pierderea de vitamina C pe durata a 20 de minute de hranire simulata. În timp ce vitamina C a început să scadă la 5 minute, după cum arată acest grafic, vitaminele A şi E au scăzut mai târziu. Vitamina C previne oxidarea de substanţe nutritive şi cum aceasta se pierde, si alte elemente nutritive sunt si mai susceptibile  de a fi pierdute. Consiliul de Alimente şi Nutriţie din Institutul de Medicină recomandă o cantitate de 40 de mg de vitamina C pe zi, 3 mg de vitamina E SI 400 MCG de vitamina A  pentru sugarii până la 6 luni.

Importanta vitaminelor pentru copilul tau

Toate cele trei vitamine studiate sunt importante în sănătăţea si dezvoltarea sugarului..  Cercetarile medicale arata că, copiii  mici cu un nivel scazut de vitamina C sunt mai vulnerabili sa  dezvolte  boli frecvente şi mai severe  zi de zi. Aportul inadecvat de vitamina E poate duce la anemie şi degenerare a coloanei vertebrale şi a creierului. La sugari, un aport scăzut de vitamina A întrerupe creşterea oaselor şi interferează cu dezvoltarea de celule osoase imature avand ca rezultat un sistem osos slab format. Vitamina A este, de asemenea, necesară pentru a produce celulele imune care sunt asociate cu o rezistenţă crescută la infecţii.

De Ce Biberonul Dr. Brown’s Mentine Nivelul de Vitamine

Capacitatea de a menţine vitamina C în biberoane pare să fie influenţată de design-ului biberonului.” Din moment ce vitamina C-care este  cunoscuta ca fiind susceptibila de oxidare se degradează la un anumit punct, vitaminele A şi E încep să scadă, de asemenea. Biberoanele folosite în studiu au fost diferite ca design în sensul că aerul este înlocuit dîn biberon în timp ce laptele iese. Doar biberonul Dr. Brown’s avea un sistem de ventilaţie care permitea circulaţia aerului în interiorul biberonului dar nu şi a laptelui, fără formarea bulelor de aer în timp ce laptele este scos din biberon. La biberoanele competitorilor s-a observat prezenţa mai multor bule de aer în lapte ceea ce demonstrează un nivel scăzut al celor 3 vitamine.